Cykling / Mountainbike / Holdbeskrivelser

Holdbeskrivelser

 
Vi tilstæber mulighed for at køre MTB på 3 niveauer og forventer at alle uanset hold efter nogle måneder i klubben begynder at tage ansvar for ruter og vil agere 'stifinder' nu og da.
 
 
Skildpadderne:
Nyt hold starter hvert år i april, hvor de grundlæggende teknikker indlæres og øves. Vores trænere hjælper dig, der er ny på MTB'en godt i gang.  
 
Du er ny på MTB eller har måske ikke dyrket motion længe - men nu skal det være:)
Så er skildpadderne lige for dig. Du er indstillet på, at det kommer til at gøre lidt ondt for at det kan blive godt, og vores trænere guider og hjælper dig i starten, så du efter nogle ture begynder at føle dig tryg og fortrolig med din cykel og skoven.
 
Du skal igennem den grundlæggende træning, der foregår over tre lørdage i april fra kl. 9.30-11.30. Mødested er P-pladsen ved Vestre Søbad, Søndre Ringvej, 8600 Silkeborg.
Der ud over forventes det, at du en gang mere om ugen selv kører en tur på ca. 1½ time. Du kan med fordel søge følgeskab via vores facebookgruppe med navnet: MTB - "kom nu af sted", Lemming IF.
Målet er, at du fra maj er klar til at følges med de øvrige medlemmer på turene lørdage og onsdage.
Der køres i roligt tempo og alle venter på hinanden, så kom og hæng i, så godt du kan.
 
 Bjørnene:
Er holdet for dig, der dyrker motion regelmæssigt. Måske løber du eller cykler på arbejde nu og da eller hvad du ellers kan finde på fordi, du ved at motion er godt for dig. Du har styr på din cykel og har allerede kørt MTB i et stykke tid. Du føler dig godt tilpas i skoven, og selvom det er hårdt, vil du gerne bygge formen op. Måske har du allerede fulgt vores skildpadder i en periode?
Der køres i moderat tempo og alle venter på hinanden både når det går op og ned, så du er sikker på selskab på hele turen.
 
Gazellerne:
Dette er holdet for dig, der i flere år har kørt MTB en eller flere gange om ugen. Du er i god form, og sidder gerne flere timer på cyklen. Du vil gerne være endnu bedre på de mere tekniske spor, og går ikke af vejen for en lang stejl bakke, uanset om det går op eller ned. Du har måske kørt med bjørnene i en periode og føler dig klar til mere fart i cyklen.
Tempoet er præcis så højt, som det er muligt for at selv den trætte og udkørte gazelle får selskab på hele turen. Alle venter på hinanden, også selvom der gerne må køres stærkt. 
 
 
Er du i tvivl om, hvilket hold, der vil passe til dig, så start hos Skildpadderne og prøv dig frem eller mød op, så kan vi hjælpe dig medat finde rette hold til dig.
Lemming IF | Lemming Skolevej 10 A, 8632 Lemming  | Lemmingif@outlook.dk