Cykling / Mountainbike / Holdbeskrivelser

Holdbeskrivelser

 
Vi tilstæber mulighed for at køre MTB på 3 niveauer og forventer at alle uanset hold efter nogle måneder i klubben begynder at tage ansvar for ruter og vil agere 'stifinder' nu og da.
 
Ny på MTB? 
Nyt hold starter hvert år i marts/april, hvor de grundlæggende teknikker indlæres og øves. Vores trænere hjælper dig godt i gang, så du efter nogle ture begynder at føle dig tryg og fortrolig med din cykel og skoven. 
  
Mødested er P-pladsen ved Vestre Søbad, Søndre Ringvej, 8600 Silkeborg. Se i kalenderen for næste opstart.

Målet er, at du fra maj er klar til at følges med de øvrige medlemmer på turene lørdage og onsdage. 
 
Hold III (hold-ud-holdet)
Dette hold er for dig, der vægter samvær, stop for at nyde en god udsigt samt tempo, så det er muligt at snakke sammen undervejs. Du kører ugentligt eller der om kring. Der køres primært spor og stier med sværhedsgraden blå.
Alle venter på hinanden og du vil helt sikkert opleve noget sjovt, så kom og hæng i, så godt du kan.
 
Hold II (hold-af-holdet)
Er holdet for dig, der dyrker motion regelmæssigt. Du har styr på din cykel og har allerede kørt MTB i et stykke tid. Du føler dig godt tilpas i skoven, og selvom det er hårdt, vil du gerne bygge formen op. Måske har du allerede kørt på hold III og er klar til mere? Her vælges primært stier og spor med gradueringen blå og rød, og grusveje er med til at binde turen sammen.
Der køres i moderat tempo og alle venter på hinanden både når det går op og ned, så du er sikker på selskab på hele turen. Også her kan du forvente, at det bliver sjovt undervejs.
 
Hold I (hold-fast-holdet)
Dette er holdet for dig, der i flere år har kørt MTB en eller flere gange om ugen. Du er i god form, og er gerne på farten i flere timer. Du vil gerne være endnu bedre på de mere tekniske spor, og går ikke af vejen for en lang stejl bakke, uanset om det går op eller ned. Du har måske kørt med på hold II i en periode og føler dig klar til mere spænding og fart? Der køres primært spor og stier med gradueringen rød og sort.
Tempoet er præcis så højt, som det er muligt for at alle kommer helt med hjem. Der samles op og ventes på hinanden, også selvom der gerne må køres stærkt. På dette hold, er der dog også altid plads til spas.
 
 
Er du i tvivl om, hvilket hold, der vil passe til dig, så start på hold III og prøv dig frem eller mød op, så kan vi hjælpe dig med at finde rette hold til dig.
Ligesom kært barn har mange navne, så har vores hold det også. Har du hørt om skildpadder, bjørne, gazeller eller måske kærlighedsholdet, så er det også her i KNAS de findes:-)
Lemming IF | Lemming Skolevej 10 A, 8632 Lemming  | Lemmingif@outlook.dk