Cykling / Mountainbike

Mountainbike

Mountainbike i Lemming IF er for voksne, der gerne vil motionere i det fri.

Vi holder til i skovene omkring Silkeborg og er klubben for "voksne mænd, drengerøve og piger med gode ben" der gerne vil køre i skoven på stier og få pulsen op og have det sjovt, mens formen bliver bedre.
I daglig tale kaldes vi KNAS - det står for 'Kom Nu Af Sted'.
Vores alder spænder fra først i 20'erne til sidst i 60'erne, og hvis alle dukker op til træning, så kan vi mønstre godt 70 cyklende.
 
Vi kører hver lørdag kl.10.00 fra parkeringspladsen ved Vestre Søbad og er på farten i 1, 2, 3 eller flere timer afhæningt af hvilket hold, du kører med.

Alt efter, hvem der møder op, forsøger vi at dele i mindre hold efter niveau, dagsform og forventninger til bakker og tempo. Du kan se lidt om vores hold i holdbeskrivelserne.
 
Onsdage køres 2 timer med forskellige startsteder. Se kalenderen.

Det forventes, at du er indstillet på at sveden gerne må dryppe undervejs og at du kommer ofte. Er du ny på cykel som din motionsform, må du forvente, at de første par gange tydeligt vil kunne mærkes i benene, men hvis du kommer hver uge, vil du hurtigt opleve, at du får mere overskud, bedre form og bliver mere dus med din cykel.

Du er altid velkommen til at komme og prøve en tur med os.

På facebook har vi en lukket gruppe, som du får adgang til som medlem: MTB - "kom nu af sted", Lemming IF

Lemming IF MTB er startet i 2014 og udsprunget af facebookgruppen, der indtil da bestod af en lille flok venner, der bare havde sat sig som mål at komme ud i skoven på cyklen.

Det koster kr. 200,- om året at være med.  Kontingent opkræves løbende.


MTB-udvalget består af:
Anders Husted, 40 37 70 08
Dorthe Mikkelsen, 51 74 01 65
Frede Mikkelsen, 40 42 67 90
Jytte Haarup, 40 26 16 64
Lemming IF | Lemming Skolevej 10 A, 8632 Lemming  | Lemmingif@outlook.dk