Klubben / Her finder du os

Her finder du os

Lemming IF
Lemming Skolevej 10
8632 Lemming

Kørselsvejledning

Geografisk finder du Lemming IF 8 km nord for Silkeborg, beliggende mellem landsbyerne Lemming og Nisset, midt i området mellem Viborg- og Randers Landevej.
Kommer du fra syd/Silkeborg kører du ad Kejlstrupvej, kommer du fra Herning eller Århus kører du med ringvejen rundt, drejer mod Lemming ved Lemming 7 km, (ved DAB).
Kommer du fra Viborg kører du mod Serup og fortsætter mod Lemming drejer til højre mod Nisset, fra Viborgvejen ialt 9 km.
Kommer du fra Randers, kører du til Grauballe, kører mod Nisset, drejer til højre mod Lemming, fra Grauballe ialt 6 km.
Lidt historie

Lemming Sogns Gymnastik og Idrætsforening.
Ja, bare navnet giver et signal om en svunden tid, tiden hvor en idrætsforening tog sit udspring i sognets hverdag og liv, tiden hvor boldspil var sommerens fælleskab og gymnastikken var for vinteren.
Historien er lang men vores fælleskab begynder d. 20 januar 1954, hvor de eksisterende idæts- og gymnasikforeninger i Lemming Sogn slog sig sammen til Lemming G. & IF.
Historien fortæller at sammenlægningen havde rod i tre foreninger, Lemming Gymnastikforening stiftet omkring 1918, Nisset Idrætsforening dannet i 1930 og sidst Boldklubben Frem, hvis historie endnu er lidt uklar, men vi hører gerne fra aktive fra Boldklubben Frem som kan den oprindelige historie.

Mange bedrifter, mange sejre, mange nederlag er gennemspillet siden, men fælles har der altid været et ønske om at Lemming Sogn skulle have sin egen idrætsforening.
Mange justeringer er sket i løbet af disse 50 år, hvor Lemming i en lang periode var kendt for et fantastisk håndboldhold, da Lemming var i divisionen.
Lemming Sogn har i denne samme periode oplevet at der blev bygget haller i de omkringliggende byer, at skolestrukturen blev justeret og at aktiviteterne og arbejdsfeltet samtidig måtte justeres, hvor gør vi bedst en indsats for børn og voksne i vores sogn.
Fodbolden tog over og har i flere perioder været et stort aktiv med flotte medlemstal og resultater til følge.

Aktuelt har vi en stor fodboldafdeling hvor såvel senior som ungdomsfodbold markerer Lemming på bedste vis.
Det gælder iøvrigt på såvel herre som damesiden.
Vi opnåede i 2002 flotte resultater på fodboldbanerne, vi rykkede op i serie 3 med herresenior, markerede os flot med en jydsk mester i herrejunior 2 og meget flotte placeringer til vores store pige afdeling, hvor især damejuniorholdet slog igennem og for første gang spillede sig i damejunior 1. Denne fremgang dels fortsatte dels konsoliderede sig over hele fodboldfronten i løbet af 2003.
Derudover er Lemming G. & IF. kendt i det midtjydske for det store årlige fodboldstævne for børn - Lemming Cup - som hvert år afvikles i maj måned.
Lemming IF | Lemming Skolevej 10 A, 8632 Lemming  | Lemmingif@outlook.dk